A Free Template from Joomlashack

A Free Template from Joomlashack

Psihologs Drukāt E-pasts



Esiet gaidīti pie skolas psihologa




Konsultē Mag. Psych. Evija Rozenlauka

Pēc iepriekšēja pieraksta pa tālruni 29242470!

Pirmdien 15.00 - 20.00
Trešdien 8.00 - 10.00
Sestdien 12.00 - 17.00


Jautājumiem un konsultāciju pieteikumiem
e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu


Psihologa apmeklējumam skolā var būt dažādi iemesli:
•    grūtības savstarpējās attiecībās, sarežģījumi mācībās, ģimenes  problēmas, spriedze, nemiers, bailes, slikts garastāvoklis, bēdas, kauns, vainas apziņa, sāpes, ēšanas un svara kontroles problēmas, atkarības (spēļu automāti, datori, attiecības, u.c.).
Cilvēki apmeklē psihologu arī tad, ja viņiem nav īpašu raižu:
•    lai labāk iepazītu sevi, uzlabotu attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem, kļūtu saprotošāki, veicinātu savu attīstību, plānotu karjeru, paaugstinātu rezultātus jomās, kurās vēlas pilnīgāk varētu izmanot savu potenciālu... u.t.t.
P.S. Psihologs nav dakteris, viņš neizraksta zāles un konsultē psihiski veselus cilvēkus, kuriem dzīvē gadījušās grūtības – viņš uzklausa, atbalsta, nekritizē un palīdz katram pašam rast risinājumu savai problēmai, atrodot spēku sevī.
Skolas psihologs ir palīgs bērniem, vecākiem un skolotājiem, lai risinātu un novērstu dažādas problēmas, kas rada traucējumus mācību procesā un saskarsmē.
Psihologs sniedz atbalstu krīzes situācijās.

Psihologs nevienam neizpauž uzzināto!
/To paredz likums/

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack