A Free Template from Joomlashack

A Free Template from Joomlashack

Rokdarbu pulciņš Drukāt E-pasts


"Prasmīgās rokas"

           Pulciņa „Prasmīgās rokas” būtiskākais izglītošanās virziens ir, lai skolēns gūtu nepieciešamo pieredzi un vispusīgu sagatavotību. Tas ir ļoti svarīgi lai skolēni iemācītos strādāt komandā, respektētu cits cita viedokļus utt.
          Ļoti svarīgs ir pašizpausmes un radošais aspekts ( radošo spēju izpausme un attīstība praktisku problēmu risinājumos, citu cilvēku un sevis izpēte, atjautības, iztēles attīstība, emocionālā pašizpausme, ideju ģenerēšana.
          Pulciņā piedalās bērni no 1. – 4. klasei, kuriem ir interese un griba, liekot lietā savu izdomu, radīja skaistus un estētiskus darbus.Parasti skol
ēni uz nodarbībām ierodas ar saviem materiāliem. Dažreiz tiek izmantoti skolas piešķirtie materiāli. Skolēni savā starpā ir draudzīgi, izpalīdzīgi. Dažreiz skolēnu starpā jūtama konkurence it sevišķi tad, kad darbi gatavoti izstādei.
          Skolā pulciņš darbojās jau vairākus gadus. Pulciņa bērnu darbi regulāri piedalās Rīgas rajona un Latvijas rīkotajās izstādēs. Parasti mūsu pulciņa bērni veido lielformāta darbus. Vislielākais prieks skolēniem bija par Rīgas rajona rīkoto Ziemassvētku izstādi „Rūķi”. Šīs izstādes darbi kā dāvanas aizceļoja uz dažādiem bērnunamiem. Savukārt Izglītības ministrijas bērnu un jauniešu iniciatīvas centra rīkotajā izstāde „Lidojums”, kurā Rīgas rajona tēma bija „Sapnis” mūsu skolēnu veidotie „ Taureņi” vēl ilgi tika izmantoti kā dekorācijas rīkojot dažādus pasākumus.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack