A Free Template from Joomlashack

A Free Template from Joomlashack

Novada jauniešus aicina atklāt talantus kopā ar jaunajiem pedagogiem no ASV


Šajā rudenī Pļavniekkalna sākumskola sadarbībā ar organizāciju “Young Americans” laikā no 29. septembra līdz 1. oktobrim organizēs darbnīcas Ķekavas novada bērniem, kuru rezultātā 1. oktobrī plkst. 19.00 Baložu kultūras namā notiks neaizmirstams koncerts-šovs “Atklāj savu talantu”.


Organizāciju “Young Americans” Pļavniekkalna sākumskolā pārstāvēs 40 jauni skolotāji no visas pasaules (pārsvarā no ASV). Trīs dienu laikā viņi, sadarbojoties ar mūsu bērniem, vadīs dziedāšanas, drāmas, skatuves mākslas un plastikas nodarbības, lai sagatavotu koncertu-šovu “Atklāj savu talantu”.

Plānots, ka projektā piedalīsies aptuveni 250-300 Ķekavas novada bērni vecumā no 10 līdz 18 gadiem. Radošās darbnīcas tiks organizētas Pļavniekkalna sākumskolas telpās, bet noslēguma koncerts – Baložu kultūras namā.

Nodarbību grafiks

  • 29.09. no plkst. 15.00 līdz 19.00 Radošās darbnīcas Pļavniekkalna sākumskolā;
  • 30.09. no plkst. 8.00 līdz 18.00 Radošās darbnīcas Pļavniekkalna sākumskolā;
  • 01.10. no plkst. 15.30 līdz 17.30 Ģenerālmēģinājums Baložu kultūras namā un no plkst. 19.00 līdz 23.00 – Noslēguma koncerts-šovs “Atklāj savu talantu”.

Dalības maksa – 35,00 EUR.

Organizācija “Young Americans”, kas dibināta 1962. gadā, ir labdarības organizācija, kuras mērķis ir veicināt izpratni un labo gribu starp cilvēkiem visā pasaulē ar mūzikas, deju, skatuves mākslas palīdzību, mijiedarbojoties izglītībai un kultūrai, starp topošajiem mūzikas, deju, drāmas skolotājiem un bērniem, jauniešiem un dažādu vecuma un pārliecību cilvēkiem visā pasaulē.

Organizācijas “Young Americans” galvenā doma ir tāda, ka tajā var darboties jebkurš topošais pedagogs, neskatoties uz to, kādi ir viņa reliģiskie vai politiskie uzskati un pārliecības.  Topošie pedagogi tiek uzņemti organizācijā, izvērtējot viņu talantus un interesi palīdzēt citiem bērniem, jauniešiem un studentiem visā Amerikā un pasaulē panākt pašpārliecinātību, pašcieņu un cienīt citus caur mūziku, deju un sniegumu.

Oficiālo video aicinām skatīt šeit.

Darbnīcām var pieteikties elektroniski, izmantojot saiti http://ejuz.lv/dnlsm.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack