A Free Template from Joomlashack

A Free Template from Joomlashack

Latvijai 90 Drukāt E-pasts


Novēlējumi Latvijai 90


Dzīvojam mēs Latvijā.
Jāciena ir visiem tā
Skaista daba, skaista jūra,
Lai ar dzīve brīžiem sūra.

Beāte Dūduma 4.kl.


Mīļā Latvija, daudz, daudz tev labas veselības un dzīvi. Lai tev, mīļā Latvija būtu, tīri meži. Pasaki kā man palīdzēt invalīdiem? Man žēl viņu. Lai citiem bērniem būtu vecāki, lai viņi nevestu savus bērnus uz internātu.Es negribu, ka zagļi zog no veikaliem mēteļus, produktus, apavus. Lai dzīvotu tikai ļoti labi cilvēki mājās.

Katarina Lomteva 3.kl.


Lai attīstās ekanomika. Lai fabrikas attīstas.Un mēs vairāk palīdzam bezpajumtniekiem. Lai vairāk palīdzētu slimiem cilvēkiem. Lai beidz rādīt TV šovus.

Roberts Mārcis Bergmanis 3.kl.


Latvija negrib karot.Es nevēlos lai cilvēki zog.Es nevēlos lai ir nabagi.Es nevēlos lai ir bāreņi. Latvija ir maza zeme, tāpēc lai citas valstis palīdz mums. Latvijai vajag vairāk rūpnīcas. Lai  ir tīri meži.

Artis Līcis 3.kl.


Es vēlos, lai Latvija joprojām būtu slavena ar savām dziesmām, dejām, pasakām un skolām, bērnudārziem un citām interesēm, arī parkiem. Latvija ir mūsu māmiņa, bet mēs tās bērni. Man patīk mūsu Latvija.

Evita Vilgute 4.kl.


Es Latvijai vēlu, lai nav skumja. Lai  attīstās ekonomika, lai Latvija ir brīva no kara. Lai būtu mazāk vardarbības. Lai nebūtu bezpajumtnieki. Lai cilvēkiem maksā vairāk algas. Lai Latvijā būtu vairāk rūpnīcas. Lai Latviju cienītu. Lai Latvija ir stipra. Lai Latvijai būtu silta, jauka, mīļa. Lai visa pasaule zinātu, ka Latvijai ir dzimšanas diena.

Kristofers Kalle 3.kl.


Es novēlu Latvijai , lai attīstītos ekonomika. Lai Latvijā nav kara, lai Latvija karā nepiedalītos.

Toms Birkenšteins 3.kl.


Es vēlētos, lai mūsu Latvija paliek tik pat tīra un nepiemēslota. Un lai būtu jauki cilvēki mūsu jaukajā Latvijā.

Dace Lamberte 4.kl.


Lai mēs būtu atjautīgāki un nebūtu tik daudz cietumu jāceļ. Bet, piemēram, varētu uzcelt kādu namu bezpajumtniekiem . Jaunas skolas lai uzceļ. Es gribētu arī kādu jaunu tehnoloģiju, vairāk rūpnīcas un daudzstāvu mājas. Rīgā būtu daudz auto stāvvietas.

Dženete Elēna Dumpe 3.kl.


Es vēlos, lai Latvijā nebūtu tik daudz slimnieki ar dzelteno slimību, lai nebūtu tik daudz avārijas. Lai būtu tīra vide. Lai mazāk datorspēles  ar šausmām un asinīm. Lai Latvija neiesaistītos karos.

Ingars Salmiņš 3.kl.


Es novēlu Latvijai, lai Latvijai nebūtu kara un lai būtu miers. Lai visi dzīvotu saticīgi, godīgi un lai Latvijai būtu labi draugi.

Dāvis Vilgerts 4.kl.


Man ir daudz novēlējumi Latvijai. Lūk daži no tiem. Es vēlu Latvijai, lai beigtos finanšu krīze. Lai vairāk  nenotiktu nekādi kari un beigtu augt inflācija.

Toms Timpars 4.kl.


Novēlu Latvijai būt tik pat skaistai kā pašlaik un pilnveidot sevi visā plašajā pasaulē. Es vēlētos saglabāt savas labās domas arī sliktos gados. Es lepojos ar Latviju!

Beatrise Bensone 4.kl.


Es vēlos, lai Latvija būtu tīra un skaista. Lai Latvija nekad nenomelnojas.

Beāte Dūduma 4.kl.


Lai Latvija neiesaistās karā. Lai mežus ik pa laikam izcērt. Lai cilvēkiem paceltu algas. Lai zagļi nezog. Lai bezpajumtniekiem būtu ko ēst, dzert un protams arī mājas. Lai Latvijā būtu mīlestība. Lai citas valstis mums palīdz. Lai zeme neapplūstu ar ūdeni.

Beāte Simsone 3.kl.


Lai Latvijā ir vairāk laipni cilvēki, mazāk piesārņota daba. Lai mēs vairāk palīdzētu dzīvnieku patversmei. Mazāk ļaundaru Latvijā.

Kristians Ozoliņš 3.kl.


Es novēlu Latvijai, lai tā kļūtu ekonomiskāka. Lai Latvijā būtu mazāk cietumu. Lai Latvijā nekarotu. Lai Latvijā nebūtu bezpajumtnieku. Lai Latvijā nebūtu laupītāji. Lai visi būtu laimīgi. Lai visiem būtu daudz naudas.

Valters Karlsons 3.kl.


Lai nemēslotu, nezagtu. Lai nebūtu karš. Lai Latvijai būtu daudz naudas. Lai cilvēki būtu labāki. Lai neizcirstu kokus. Lai nepazustu bērni.

Helvis Liepa 3.kl.


Es vēlu Latvijai, lai būtu jauni tikti. Lai bērnus iepriecinātu bērnunamā, lai palīdzētu invalīdiem un lai nebūtu bezpajumtnieki. Lai nākotnē nebūtu nabadzīgu cilvēku. Lai būt jaunas rūpnīcas, lai nebūtu jāmaksā par operācijām.

Toms Gredzens 3.kl.


Lai daudz neizzāģētu kokus, tad nebūs ko elpot. Lai bezpajumtniekiem būtu mājas. Lai būtu iztīrīti meži. Lai citi ciena Latviju.

Linda Lazda 3.kl.


Es novēlu Latvijai pilnīgi tīrus mežus. Novēlu lai Latvijā būtu lielākas algas. Lai Latvijā būtu vairāk patversmes. Lai Latvijā nebūtu tik daudz bezpajumtnieku. Lai Latvijā nebūtu tik maz rūpnīcu. Lai Latvijā, jo īpaši Talsos atsāktu darbu: skolas, bērnunami un bērnudārzi. Lai izcirstos mežus iestāda atpakaļ. Lai Latviešu cilvēki nezagtu. Lai cilvēki netic reklāmām. Lai Latvieši nedaudz pazemina cenas.

Estere Tomsone 3. kl.


Lai Latvijā cilvēkiem būtu lielākas algas! Lai nepiemēslotu mežus! Lai cilvēki būtu jaukāki.Ja Latvijai uzbruktu karā  ceru ka mums palīdzēs NATO. Lai veicas Latvijai.

Šandors Kurmis 3. kl.


Latvija būs brīva un tā būs vienmēr. Un kāpēc tā ir? Jo visa Latvija zina ka mums ir Lāčplēsis. Lai maz invalīdu un daudz, daudz rūpnīcu.

Mareks Biedriņš 3. kl.


Latvija esi stipra un nekad nezaudē karā. Es vienmēr fanošu par tevi. Lai Latvijā būtu stipri un labi cilvēki. Visiem latviešiem jānodzīvo 100 gadus.

Roberts Miesnieks 4. kl.


Es Latvijai gribu novēlēt, lai nebūtu krīze un turētos līdz mūžu galam. Un vel ko es gribētu, pats galvenais lai mūsu Latvijai neuzbrūk.

Kristofers Šķirus 4.kl.


Es vēlos kaut Latvija saglabātu laukus un tradīcijas.

Harijs Ozoliņš 4. kl.


Lai Latvija pastāvētu miljonu gadus.

Artūrs Jansons 4. kl.


Latvijai ir pienākusi dzimšanas diena. Es gribu tīru Latviju. Lai Latvijā būtu daudz veselu cilvēku. Būtu mums daudz naudas. Arī pensionāriem būtu jaunas istabiņas. Savukārt slimnīcās būtu visas vajadzīgās iekārtas. Lielākas algas un uzlabot ekonomiku. Cīnītie pret narkotikām. Lai nezagtu un būtu miers Latvijā.

Ralfs Jēkabsons 3. kl.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack